MaestroLogo
0700 10 908

Отзиви от групата по английски език ниво 1, с преподавател ЛОНИ ГОЛД... виж още

Отзиви от групата по английски език ниво А2 - B1, с преподавател ЛОНИ ГОЛД... виж още

Учители

Ангел Николов

Ангел Николов

Магистър по архитектура, дипломиран във ВИАС през 1986г. Аспирант по градоустройство в УАСГ - гр. София.

Работил като проектант и лектор на световни производители на топлоизолации, сухо строителство и хидроизолации.

Работи в областта на изолациите и новите технологии.

Борислава Петрова

Борислава Петрова

Борислава е завършила Софийския университет "Св. Климент Охридски" с бакалавърска степен - Българска филология и магистърска степен - Литература, Кино и Визуални изкуства. От Юни 2014г. е дипломиран сугестопедагог при Лони Голд. Тя е щастлива и е ентусиазирана да преподава английски език на различни възрастови групи.

Боряна  Беккер

Боряна Беккер

Гергана Николова

Гергана Николова

Гергана е студентка в СУ "Климент Охридски". Учила е 10 години във Френско училище и е завършила Британско училище. От Октомври 2014 г. е дипломиран сугестопедагог при Лони Голд. Има 3 матерни езика: английски, френски и български. Преподавател е по английски и френски език.

Ива Стамболджиева

Ива Стамболджиева

Ива e завършила бакалавърската си програма по "Икономика" на английски език в Софийския университет "Климент Охридски". През 2014 г. е изкарала "Международен Курс за преподавател по английски език за чужденци". От Юни 2014г. е дипломиран сугестопедагог при Лони Голд. Тя е щастлива и е ентусиазирана да преподава английски език.

Ирен Стефанова

Ирен Стефанова

Ирен Стефанова е психолог със специализация в областта на Организационната психология. В последните 10 години като консултант и обучител в областта на организационното развитие по многобройни проекти и програми, финансирани от USAID България, Програма Phare на ЕС и други програми, финансирани от международни донори. Ирен консултира и редица малки и средни предприятия в областта на развитие на потенциала на служителите. 
Ирен притежава аналитични умения, които и помагат да насочва и напътства участниците в обученията. Фокусира се върху интерактивните процеси по време на обучение, които са много важна част от схемата на учене, осигуряваща трансфер на уменията и знанията и по този начин създава възможности за всеки участник да разкрие своите силни страни и да изследва своя потенциал за развитие. В допълнение на това, Ирен използва най-модерните методи за представяне и така допълнително насърчава процеса на научаване у участниците. 

ЛОНИ ГОЛД

ЛОНИ ГОЛД

ЛОНИ ГОЛД 

Лони Голд е канадец по произход, от френска Канада, прекарал по-голямата част от живота си в Европа. Като млад учител по английски език във Франция попада в „Сорбоната” – един от най-старите университети в Европа и там разбира за д-р Лозанов и неговото откритие – сугестопедията.

Запленен от новите идеи, Лони веднага се впуска в приключенията на сугестопедичната методика и започва да преподава с младежки ентусиазъм и плам, още от 1978 г. После се запознава лично с д-р Лозанов и дори е водил съвместни обучения с д-р Лозанов и д-р Гатева в различни европейски страни.

Лони ръководи езикова школа в Париж вече повече от 30 години, като последните 10 години обучава и сугестопедични преподаватели. Лони сам създава материалите си - както за преподаване на чужд език, така и за обучение на преподаватели.

Лони Голд е основател и президент на Националния съвет по сугестопедия във Франция и от дълго време е член на Комитета SEAL (Общност за ефективно афективно обучение) в Обединеното кралство. В момента работи с Narwal в Холандия, както и с различни организации в Швеция. Неговото най-силно убеждение е, че когато преподавателят се грижи за обучаваните, обучението се грижи само за себе си.

През годините Лони е доразвил и обогатил препоръките на КЛАСИЧАСКАТА СУГЕСТОПЕДИЯ, на базата на своя дългогодишен опит и е създал НОВАТА СУГЕСТОПЕДИЯ на 21ви век.

Сега Лони Голд създаде езиков център и в България – София.

Людмила Атанасова

Людмила Атанасова

Людмила Атанасова има следдипломна квалификация „Практика в социалното развитие", London Metropolitan University и 10-годишен опит като обучител и консултант по организационно развитие и оценител на проекти на организации, финансирани от програма Phare на ЕС, USAID и други големи международни донори и програми. 
Людмила търси баланса между предлагането на теоретични знания и самия процес на научаване, като свързва теорията с реалната практика на участниците. Тя осигурява подкрепа на участниците и следи всеки от тях да използва възможността да достигне и възприеме новите знания и умения. Чрез използването на интерактивни методи и доброто си чувство за хумор Людмила се грижи за предразполагаща към учене атмосфера в обученията.

Наоми ван Вингарден

Наоми ван Вингарден

Британка 
Бакалавър "English Literature and Language Degree " в  The University of Leeds
Квалификации: Учител по английски език и литература

Учител с опит в преподаването на английски език.

Провежда обучение в курсовете за деца и възрастни в различни нива по най-съвременните системи.

Участва в разработването на иновативна програма за преподаване на английски език. Програмата е свързана с прилагането на съвременните информационни технологии и мултимедия при обучението на деца и възрастни. 

Преминала курс за обучение на старши инструктори на учители по чужд език на базисни и специфични компютърни умения.

Успешно завършила курс „Техники и принципи в езиковото обучение според Общата Европейска рамка на езиците ( CEFRL )".

Нели Костова

Нели Костова

Магистър по "Биология" в СУ "Климент Охридски"
Бакалавър по "Английска филология" в  СУ "Климент Охридски"

Учител с дългогодишен опит в преподаването на български и английски език.

Провежда обучение в курсовете за  възрастни и деца в различни нива по най-съвременните системи.

Участвала е в разработването на иновативна програма за преподаване на английски език. Програмата е свързана с прилагането на съвременните информационни технологии и мултимедия при обучението на деца и възрастни. 

Преминала курс за обучение по нестандартни методи в обучението и на базисни и специфични компютърни умения.  Посетила редица курсове и специализации, както следва:

  • В The College of St Мark and St John, Plymouth, England: Курс за усъвършенстване на учители;
  • Втори клас квалификация;
  • „Техники и принципи в езиковото обучение според Общата Европейска рамка на езиците ( CEFRL )"
Ное Хуаранс Мортиля

Ное Хуаранс Мортиля

НОЕ ХУАРАНС МОРТИЛЯ от Испания e лицензиран треньор на СЕЙН ГОБЕЙН КРИСТАЛЕРИЯ. Вече 10 години обикаля Испания и Европа, провеждайкипрактически курсове за изработка на въздуховоди от КЛИМАВЕР. Преди самият той да стане инструктор се е учил при предишният треньор на фирмата. Обучил е хиляди работници в Испания, Англия, Франция и цяла Европа. В България беше през 2005г.

Симона   Георгиева

Симона Георгиева

Симона е родена в София. Завършила е бакалавърска степен по предучилищна и начална училищна педагогика и магистратура по ранно чуждоезиково обучение в Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Паралелно завършва бакалавърска и магистърска степен по счетоводство и контрол. Последните две години специализира в областта на шахмата и интелектуалните логически игри с деца и ученици.