0700 10 908
MaestroLogo

Курсове за юноши

Юношите проявяват засилен интерес към графичните програми CorelDraw, PhotoShop, Adobe Flash и WEB design. С курсовете се цели да се развият творческите заложби в децата, да се научат на основите компютърната графика, като създават компютърни колажи, използвайки атрактивни графични ефекти предоставени от различните графични програми и да направят компютърна анимация.В курса по WEB design им даваме възможност да създадат WEB страница в Dreamweaver, да изучат основите на HTML.
Модулите, в които юношите могат да разширят своите знания са:

 • Adobe Corel Draw - 12 часа
  Курсът е подходящ за всички, които имат компютърна гратмост и желаят да се запознаят с възможности на Corel Draw за работа с графики. Запознаване с интерфейса на Corel Draw, основни команди за работа с обекти, селектиране и трансформиране на обекти, създаване на форми и тяхното преоразмеряване, изрязване и оформяне на обекти,  работа с текст, работа със скачени прозорци.

 • Adobe Photoshop  - 12 часа
  Предлаганият курс има за цел да придобиете основни знания и практически умения в използването на PhotoShop за работа с графики. Курсът е подходящ за всички, които желаят да се запознаят с възможностите за обработка на графика с PhotoShop.
  Запознаване с работната област, работа със селекции, основи на слоевете, рисуване и редактиране, маски и канали.

 • Adobe Flash - 12 часа
  Курсът е подходящ за всички, които имат добра компютърна грамотност, могат да работят с поне една графична програма (CorelDraw или Illustraotr) и желаят да се занимават с уеб дизайн и създаването на клипове или сайтове с Flash.
  Въведение в компютърна анимация с Adobe Flash 
  Интерфейс на Flash, основни инструменти за работа с графики, работа със слоеве и маски,  покадрова анимация, създаване на покадрова анимация и морфинг.

 • WEB design с Dreamweaver -  20 часа
  Dreamweaver предлага отлични пособия за дизайн, както и прави лесно използването на Dynamic HTML обекти, като анимирани пластове и режими на работа, без написването дори на ред програмен код. С вградената си browser-targeting система Dreamweaver проверява вашата работа за евентуални проблеми върху всички популярни платформи и броузъри. 
  Dreamweaver е напълно адаптивен към желанията на използващия го. Можете да създавате ваши собствени обекти и команди. Можете да модифицирате менютата и клавишните комбинации. Дори се предоставя възможност да пишете JavaScript код с цел добавяне на нова функционалност към вече съществуващата.
  Основи на Dreamweaver, свързване и навигация, изображения, таблици, пластове, рамки, медия, поведения, редактиране на HTML код, форми.